عنتر الوادعي الادارة
رسائل جديد الورد sms : وسام التميز : العمل : عداد المشاركات : 576 تاريخ الميلاد : 01/01/1988 تاريخ التسجيل : 10/08/2009 العمر : 36 الموقع : منديات نوره الجهني وابو حمد الوادعي العمل/الترفيه : سباحه
بطاقة الشخصية لعب الأدوار:
| موضوع: تحميل - استماع اغاني المسلسل التركي عاصي - تحميل البوم المسلسل التركي عاصي الأحد مارس 21, 2010 10:28 pm | |
| تحميل - استماع اغاني المسلسل التركي عاصي - تحميل البوم المسلسل التركي عاصي
اغاني المسلسل التركي عاصي - تحميل اغاني المسلسل التركي عاصي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ألبوم مسلسل عاصي تأليف و توزيع Nail Yurtsever[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الأغانيBir Asi Aşk غناء Eylem Aktaşتحميل الأغنية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]كلمات الأغنيةSol yanimda kislar ayazlar ucurumlarIcimde bir küsmüs cocuk varGökyüzünde nazli yagmurlar bana aglarGünesimi calmis bulutlar♫ ♫ ♫ ♫Bozsam oyunlariKalpsiz yalanlariGecmis günahlari yaksamGöcmen kuslar gibiGitsem uzaklaraMutlu masallara konsam♫ ♫ ♫ ♫Yan deli gönülBir asi ask vurgunundanSöz dinlemiyorVazgecti kalp gururundanGözlerinde ömrüm tutsakÖlmek gibi onsuz kalmak ♫ ♫ ♫ ♫ Bir öfkeyle aski vururlar buralarda Boz bulanik suya atarlar Nefret rengi uzak bakislar bu diyarda Bir ömürlük düsman hayatlar ♫ ♫ ♫ ♫ Yorgun topraklara, dilsiz daga tasa Elbet bahar gelir birgün Mazi hesap verir, sirlar hatirlanir Sevda bagislanir birgün Yan deli gönül Bir asi ask vurgunundan Söz dinlemiyor Vazgecti kalp gururundan Gözlerinde ömrüm tutsak Ouml;lmek gibi onsuz kalmakAşk Bekler غناء Eylem Aktaşتحميل الأغنية >[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]كلمات الأغنيةYenemedik gururu yenemedikDaha düşemedik biz aşkaBilemedik geçmisi silemedikDaha gelemedik biz aşkaAşka izin ver tanisin yüzünü erisin gözyaşlarim düssünn birakDemir yüregim dinlenecek görecek suretini yüregindeSen benden geçsen de olurAhh vazgeçsende bu canda dururAşk bekler gururuna yol verSevdam yakar yanar bu sehirlerBirak ne olur gözyaşim yüzümü bulur♫ ♫ ♫ ♫Sevdan izim olsunYolunu bulurum karisir deli sularaAssin birak akar yüregim Ah sel olur dokunur yar senin yüregineSigindigim kiyilarinaAh derman ol yaralarimaAşk bekler gururuna yol ver Sevdam yakar yanar bu sehirler Birak ne olur gözyasim yüzümü bulur_______Sevdali غناء Tülay Günel 'سهيلة' يتخلل الأغنية كلام من çetin Tekindor 'إحسان'تحميل الأغنية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]كلمات الأغنيةZaman durdu sozunleAy tutuldu gozundeDogamadim sesin deydi sozumeKurşundu her kelime kanamadimBir nefesti hiç oldu bir omürdu duş oldu♫ ♫ ♫ ♫Geceyi hiç gormemiş gunduze aldanmamiş bir şehirdeArtik bir kabusum var benimdeSadece senin gozlerinde gorudugum senin gozundeTahamulsuz aşklar yok bu şehirdeKarinca kararinca yeten sevdalar var bizeOlmuş olan olacak olan herşey sana dogru ve şimdiye kadar hiçbir olumlu♫ ♫ ♫ ♫Yazamadik sonunu bozamaz bu oyunu bilemedi gelemedi sonunaYazgi buydu yanagini silemedi bir nefesti hiç oldu bir omürdu geç oldu tadamadim _________Defne/Kerimغناء Eylem Aktaşتحميل الأغنية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]كلمات الأغنيةDort duvar olur umudum beni korurgelsem bir işik versen gun olurdort duvar olur karanlik beni bulurgelsem bir umut versen gun olursevdam fani bilmez benigogusunde bir kuş cirpinir bellikacsan olmaz yol yok çikmazkalbinin sesi getirir seni♫ ♫ ♫ ♫soz gumur olur yuregim beni bulurderdine yanar yuregim kor olursoz beni duyur içimde sevdan uyurderdine yanar kalbim sel olur♫ ♫ ♫ ♫aşkin deli dinmez belli aklimda ismin soyler hep seni kaçsam olmaz yol yok cikmaz ruhunun sesi cagirir beni | |
|
تولين عضو مميز
رسائل جديد الورد sms : عداد المشاركات : 63 تاريخ الميلاد : 19/02/1981 تاريخ التسجيل : 01/02/2010 العمر : 43 العمل/الترفيه : طباخه
| موضوع: رد: تحميل - استماع اغاني المسلسل التركي عاصي - تحميل البوم المسلسل التركي عاصي الإثنين مارس 22, 2010 7:31 am | |
| شكررررررررررررررررا الف الف شكر الك ما قصرت يعطيك العافيه | |
|